A Mediterrán életstílus, Budapest, XVIII. kerület

#135

A Mediterrán életstílus

Budapest, XVIII. kerület Pestszentlőrinc
Típus:
Ikerház
Alapterület:
0 m2 - 0 m2
Irányár:
0 - 0 millió Ft
Ingatlanok:
0 szabad ingatlan
(összesen: 2)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár

A mediterrán életérzés lehet az Ön családjáé!

Budapesten a XVIII.kerület zöldövezeti városrészében kínál cégcsoportunk eladásra egy prémium kivitelezéssel hamarosan birtokba vehető ikerházat!

 

A környékről :

Infrastruktúrálisan az álomkép valósulhat meg, hiszen a bevásárlási lehetőségek mellett, nincs olyan terület a napi életvitelhez szükséges egységek közül, amit gyalogosan ne lehetne elérni!!

 

Tehát az élelmiszerhálózatok közül a Spar 100 méterre található, a házi orvosi rendelő, több bölcsöde, óvoda, általános és közép iskola, barkácsbolt, autószerelő, egész Budapesten az egyik legnépszerűbb fagylaltozó is gyalogosan elérhető.

Cégünk a telek megvásárlásánál pont ezért volt kellő figyelemmel, mert mind az ingastlan értékét , mind a család komfortzónáját nagyban befolyásoló tényezőként határozza meg a helyszín!

Az ingatlanról :

Az ikerházhoz 274 m2 -es lekerítet saját kertrész tartozik, amely tereprendezett, befüzesített állapotban kerül átadásra. Körbekerítve, az építészeti stílusnak megfeleleően gyalogos és gépkocsibehajtásra alkalmas kerítéssel körbehatárolva, az elektromos kábelezést kiépítve a kapumozgatáshoz és a gyalogos kapu elektromos mozgatásához is.

Tartoziik az ingatlanhoz egy zárt udvaron való kocsibeálló a garázson kívül. ( lásd képek)

 

A lakótér belső két szintes, nettó 104 m2, duplakomfortos, azaz mindkét szinten található fürdőszoba.

A földszinten a nappali + ebédlő + konyha 40 m2-es, ahonnan hátsó kijáratunk van a teraszra, amely 12 m2.

Nagyszerű, hogy a garázsból is meg tudjuk közelíteni haza érkezéskor a LAKÓTERET, az előszobába érkezve,  de a földszint tartozéka még egy fürdő is!

 

Az emeleten előszoba, 3 db hálószoba, fürdőszoba található, illetve kialakításra került padlás is, ahol ingóságok tárolását tudja a család megvalósítani!

 

Hidegburkolat árak : 3000ft/m2

Melegburkolatok : 2500ft/m2

 

Fonots tudnia, hogy mind a burkolatok, mind a szanitereket még Ön választhatja, hiszen cégcsoportunk hitvallása szerint Önnek/ Önöknek építünk, nem magunknak!

 

Az ingatlant a mindenkori szabályozási rendszer szerinti garanciális feltételekkel adjuk át,a telket tereprendezett,füvesített állapotban, a belső tére kialakításánál pedig minden lépésben a tulajdonos igényét szem előtt tartva!

 

 

Birtokbaadási határidő : 2021.03 hó

 

Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

Hétvégén is szívesen mutatjuk Önnek, előre egyeztetett időpontban!

 

R.R.

Reményi Roland
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése