Monoron földszintes új ikerház, dupla garázzsal, saját telekrésszel! , Monor

#595

Monoron földszintes új ikerház, dupla garázzsal, saját telekrésszel!

Monor
Típus:
Ikerház
Alapterület:
80 m2 - 80 m2
Ingatlanok:
1 szabad ingatlan
(összesen: 2)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár
80 m2
4
-
74.25 millió Ft

Monoron MINŐSÉGI, ÚJ IKERHÁZAT VEHET!

Monoron MINŐSÉGI, ÚJ IKERHÁZAT VEHET!

        Monor a fővárosi aglomeráció legjobb adotságokkal rendelkező települése, mivel kapcsolata Budapesttel rendkívül jól idomul a mai szokásainkhoz, például autóval rövid idő alatt hazaérhetünk, vagy naponta ha több alkalommal szükséges a Monor - Budapest útvonalat beterveznünk az sem akadály, sokkal inkább lehetőségként értelmezhető.   

Infrastrukturális szempontok :

A fentiek tekintetében a tökéletesre számíthat, hiszen az új M4-es út átadása, a maximum 10 perces sétával elérhető közelségben vannak!

(SZTK, Élelmiszer láncok, Óvoda és Bölcsőde, több Iskola és a Vasútállomás 13 sétával ) is hozzájárulnak a mindennapokohoz.

Az ingatlanról :

Tekintélyes  300m2-es saját telek tartozik hozzá, amely tereprendezett, állapotban kerül átadásra.

A két épület a dupla garázsnál csatlakozik egymáshoz, mindkét ingatlan esetében egy szinten található a lakótér, ebben a hirdetésben az  1-es jelölésű lakóingatlant részletezem Önnek!

A ház nettó 99 m2-es,  3 szoba + Nappalival rendelkezik, főfalai téglából épül, fedése betoncseréppel kerül kivitelezésre. Homlokzati szigetelése 15cm-es hungarocell, a 20 cm-es padlás szigeteléssel (üveggyapot) együtt pedig hozzájárul a későbbi  0-ás HÁZ megvalósíthatóságához! 

Önálló közművekkel rendelkezik, saját mérőórákkal felszerelve. 

- A ház villanyhálózata : 32A-es nappali 1 fázisos villanyóra és 20A-es H-tarifa melyre 2 db 3.5kW-os hűtő-fűtő klíma berendezés lesz rákötve alternatív fűtésként is alkalmazható lehetőségként!

Fűtése kondenzációs gázkazán, minden helyiségben padlófűtéssel szerelve. 

Audiós kaputelefon kiépítése is az árban, amely a kiskapu elektromos zárszerkezetét a lakásból vezérelhetjük, illetve a nagykapu (autóbeálló) elektromos távirányítóval vezérelhető lesz.

További extra még az árban, hogy  mindkét garázs elektromosan mozgatható.

Nyílászárók szúnyoghálós alumínium fehér redőnyökkel lesznek szerelve a nagy ablakokon, a kis ablakon (fürdő) fix szúnyoghálóval! A burkolatok 7000 Ft/nm-ig választhatóak.

Az ingatlan méreteiről : 

• A lakótér egy szintes nettó 99m2 -es + 38 m2-es duplagarázs és 14,43 m2-es terasz is adottság, ahová a nappaliból is csatlakozásunk van.

 

Az ingatlant a mindenkori szabályozási rendszer szerinti garanciális feltételekkel adjuk át, a telket tereprendezett  állapotban, a belső tér kialakításánál pedig minden lépésben a tulajdonos igényét szem előtt tartva!

Birtokba adása : 2024.II. negyedév!

Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

Hétvégén is szívesen mutatom Önnek, előre egyeztetett időpontban!

 

R.R.

Reményi Roland
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése